Verbeterde beveiliging websites

We nemen de beveiliging van onze klanten serieus. Daarom introduceren we binnenkort een verplichte twee-factor authenticatie (2FA) voor alle administrators die inloggen op hun website op ons platform.

Wat is twee-factor authenticatie?

2FA is een extra beveiliging die, naast het invoeren van uw wachtwoord, vereist dat u een tweede vorm van identificatie gebruikt. Zodra een administrator probeert in te loggen op de website, volgt er een vraag met een extra password waarvan u een melding krijgt. Door deze extra stap toe te voegen, maken we het voor ongeautoriseerde gebruikers aanzienlijk moeilijker om toegang te krijgen tot uw website.

Waarom voeren we 2FA in?

Cyberdreigingen evolueren voortdurend, en wij willen ervoor zorgen dat uw gegevens altijd optimaal beschermd zijn. Door 2FA verplicht te stellen, verminderen we het risico op inbreuken en houden we uw website en onze servers veiliger.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf uiterlijk 01 oktober zal 2FA verplicht zijn om als administrator in te loggen.

Veiligheid is onze prioriteit, en hiermee zorgen we ervoor dat uw website (nog) beter beschermd wordt tegen schadelijke activiteiten. Voor vragen of ondersteuning kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Kees en Renee

Leave your comment