Elearninglaten ontwikkelen

Vergroot kennis en kunde met ons tailormade elearning software!

Elearning kan uw organisatie helpen kennis te behouden en te vergroten. Zo zorgt u ervoor dat uw bedrijf op hoog niveau blijft. Dankzij ons maatwerk maken we leren aantrekkelijk, uitdagend en leuk, op de momenten dat het medewerkers het beste uitkomt.

SEE EXAMPLES

Portfolio

JOLA Tours & Trips

To Grow HSP Expert

Nog te realiseren

UX diensten

Onderzoek

Hoe ervaart een gebruiker de huidige website, welke struikelpunten zijn er en welke verbeterkansen biedt dat? Een goede analyse van uw website zorgt ervoor dat er een gefundeerde beslissing gemaakt kan worden over uw website.

Customer Journey

Wanneer een bezoeker op de website komt, begint de customer journey. Door dit goed in kaart te brengen kan gekeken worden waar afhaken kan optreden en hoe dit te verbeteren. Zo verbeteren we conversies.

Vormgeving

Door een (onderdeel van de) website visueel vorm te geven, en daarbij opties aan te bieden, worden keuzes helder gemaakt en kan er feedback plaatsvinden, van opdrachtgever, maar ook eindgebruikers.

NAAR PORTFOLIO Contact
Adobe 1
adobe 2

Onze kenmerken

Custom made

Wij gebruiken geen standaard thema maar leveren een thema op, speciaal ontwikkeld voor u op basis van een design. Zo krijgt u een eigen site met een unieke look-and-feel die helpt te onderscheiden.

Onderhoudsvriendelijk

Zelf berichten schrijven, pagina's aanpassen en contactgegevens aanpassen? WordPress komt met vele mogelijkheden om zelf uw website volledig bij te houden. Dat scheelt!

Conversiegericht

Door vanaf het begin met u in gesprek te zijn en te adviseren over uw doelen, realiseren we een website die voor u werkt.

Snel

Tijdens de realisatie houden we rekening met een optimale snelheid van uw website. Zo zorgen we ervoor dat uw website direct vanaf het begin de gewenste snelheid haalt. Belangrijk om bezoekers aan boord te houden!

Open Source

Wij werken met open source pakket WordPress, zodat u eigenaar blijft van uw website en nooit exclusief aan 1 partij verbonden bent.

Beschermd

Wij nemen diverse beveiligingsmaatregelen die uw website beschermen tegen hackers. Een zorg minder!

to top button