Wordpress Web Development

Pixel perfect webdesign & uitmuntende realisatie

Web development waarin de eindgebruiker centraal staat.
Ook voor al uw E-commerce toepassingen.
Geheel op wens gemaakt, op het platform van WordPress.

PORTFOLIO

Web Development

Samenwerken aan een website die werkt is kenmerkend voor mijn aanpak. Samen met jou aan de tafel op zoek naar een website die voor je werkt. Eerlijk advies krijgen. Zo zetten we ideeen om tot realiteit!

Drie fases

Design

Samen met de designer in gesprek voor een eerste, tweede en derde ontwerp die past bij uw bedrijf, de kernwaardes en de doelen.

Develop

Na het opleveren van het design volgt de realisatie en wordt een custom WordPress theme voor u ontwikkeld. Ook tijdens deze fase vindt regelmatig overleg plaats om praktijk en idee met elkaar te verbinden.

Evaluatie

Na een aantal maanden gaan we opnieuw om de tafel: hoe heeft de site bijgedragen aan uw doelen? Zijn er aanpassingen nodig om meer te bereiken, zijn de plannen veranderd?

kennis-cafe

kennis-cafe.nl

Onze kenmerken

Custom made

Wij gebruiken geen standaard thema maar leveren een thema op, speciaal ontwikkeld voor u op basis van een design. Zo krijgt u een eigen site met een unieke look-and-feel die helpt te onderscheiden.

Onderhoudsvriendelijk

Zelf berichten schrijven, pagina's aanpassen en contactgegevens aanpassen? WordPress komt met vele mogelijkheden om zelf uw website volledig bij te houden. Dat scheelt!

Conversiegericht

Door vanaf het begin met u in gesprek te zijn en te adviseren over uw doelen, realiseren we een website die voor u werkt.

Snel

Tijdens de realisatie houden we rekening met een optimale snelheid van uw website. Zo zorgen we ervoor dat uw website direct vanaf het begin de gewenste snelheid haalt. Belangrijk om bezoekers aan boord te houden!

Open Source

Wij werken met open source pakket WordPress, zodat u eigenaar blijft van uw website en nooit exclusief aan 1 partij verbonden bent.

Beschermd

Wij nemen diverse beveiligingsmaatregelen die uw website beschermen tegen hackers. Een zorg minder!

to top button