Renee Ruigrok

Renee-Ruigrok

Hallo, ik ben Renée Ruigrok, 29 jaar jong en woon momenteel in Voorhout. Onlangs ben ik als junior developer gestart bij Buro Noort waar ik mij voornamelijk bezig zal houden met web development, tekstschrijven, klanten support en overige website gerelateerde zaken.

In het verleden heb ik Marketing & Communicatie gestudeerd waar ik voor het eerst kennis maakte met de wonderen van contentmanagement en online content creatie. Aansluitend heb ik de HBO-opleiding Communication and Multimedia Design gevolgd, om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen richting creatieve multimediaoplossingen. Namelijk het bedenken, ontwikkelen en realisatie van websites/ applicaties. Met een HBO-diploma op zak, ben ik vervolgens een korte tijd, met plezier als content manager gaan werken. Echter miste ik gaandeweg toch de mogelijkheid om mijzelf verder te kunnen verdiepen in web development. Zodoende ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Kees. Ik heb ontzettend veel zin om de komende tijd mijn steentje bij te dragen en wil graag doorgroeien als ambitieuze web developer, die alle ins en outs binnen het vakgebied meester maakt.

Naast mijn passie voor online media ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met koken, bakken, lezen, muziek luisteren, sporten, concerten/festivals bezoeken (nu even niet ?), avondje netflixen en mijn recente interesse in 3D modelleren en 2D animatie.

Bij vragen kan je mij altijd mailen of natuurlijk bellen naar Buro Noort. Ik ben bereikbaar via; renee@buronoort.nl.

Leave your comment