Whatsapp- & Belknop Plugin

Bezoekers op je website, graag natuurlijk. Maar als ze er dan zijn, dan wil je er ook zoveel mogelijk uithalen. Precies met dat doel in gedachten heeft Buro Noort een plugin ontwikkeld waarmee je op mobiele schermen een whatsapp/belknop kunt toevoegen.

Hoe werkt het?

Wanneer je deze plugin installeert heb je in je dashboard de mogelijkheid om een telefoonnummer in te voeren, voor zowel het telefoonnummer om rechtstreeks te bellen, als het whatsapp nummer om te chatten. Dit kunnen dezelfde nummers zijn, maar het hoeft niet.

Verder heb je wat kleur opmaak mogelijkheden, zodat je de buttons kunt aanpassen naar de look-and-feel van je website.

Waarom alleen op mobiel?

Wanneer je met je mobiel op internet een website bezoekt, kun je met een enkele klik op een nummer overschakelen naar je telefoon app. En hetzelfde geldt voor whatsapp: klik je op een whatsapp link, dan schakelt je mobiel direct over naar de whatsapp app en kun je beginnen met typen.

Op een desktop of laptop is dit niet zo. Klik je op een bel-link, dan krijg je een melding wat je pc hiermee moet doen. En een whatsapp link werkt ook niet automatisch.

Kort samengevat:

  • Lichtgewicht plugin
  • Maakt het klanten makkelijk contact met je op te nemen
  • Eenvoudig te installeren en in te stellen binnen een minuut.
  • Gratis voor mensen met een support pakket

Voor meer informatie, zie de screenshots of neem contact op: kees@buronoort.nl of 06-27882424