For a better world

Voor de kleine maar eerzame non-profit “For a better World” hebben we een nieuwe website gedesigned met als doel bezoekers beter te betrekken bij het werk van de stichting.

For a better World financieert via microkredieten kleine boeren in ontwikkelingslanden in Afrika om via meer duurzame landbouwmethodes honger te bestrijden en deze boeren een levenswaardig bestaan te laten krijgen.

Adobe 1 Style Guide

adobe 2 Ontwerp homepage

adobe-3 Nieuwspagina


Een belangrijk onderdeel van het betrekken van bezoekers zijn de “stories”, verhalen van betrokkenen bij het programma en wat de impact daarvan is. In de vormgeving is daarom subtiel een papierachtige uitstraling gemaakt, om de authenticiteit van het verhaal te onderstrepen.

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek dan de website hier >>

Voor meer informatie, neem contact op met Renee: renee@buronoort.nl of 06-27882424

Leave your comment